RASMONTERKOMMITTÉEN

Veronica Wolfsberg, Roger Attermalm

Stora Sthlm
montersthlm@astklubben.se

Cecilia Blendberg

MyDog
montergbg@astklubben.se

American Staffordshire Terrierklubben - Sverige söker ny ansvarig för Rasmontern på Stockholms Hundmässa och för Göteborg My Dog.

I montern promotar du rasen genom en tilltalande monter och trevligt bemötande mot besökande. Det behövs någon som kan vara ansvarig för montern vilket gäller allt från planering av hur den ska se ut, uppbyggnad till schema för dagen och liknande samt så behövs flertalet som vill jobba i montern under dagen. Att jobba i montern är givande och roligt och du får prata massor med intresserade människor om vår fantastiska ras. 

Ansökan om ansvar skickas till sekreteraren via mail sekreterare@astklubben.se

Vår ras behöver all positiv publicitet den kan få, rasklubben kämpar med detta genom att synas på diverse offentliga tillställningar.
På "Stockholms Hundmässa" och "My Dog" brukar vi årligen ha en rasmonter där representanter (både ägare och hundar) visar upp vår ras och berättar lite om hur vardagslivet kan se ut med en American Staffordshire Terrier.

Här kommer vi samla information som kan vara till nytta om Du vill besöka vår rasmonter någonstans, eller om du är intresserad av att hjälpa till; antingen genom att stå i rasmontern och informera, eller hjälpa till med alla förberedelser som krävs för att få ordning på en rasmonter.

Här kan ni också se foton från våra rasmontrar. Fler foton finns att se på vår Facebook-sida. Har du också foton på våra rasmontrar, så får du gärna skicka dom till webmaster@astklubben.se

monter2015-4
monter2015
montergbg2015
wdmonter(1)
monter2014
monter2015-1
monter2015-3
2013-2
2015-1
2015-2
2015-4
2013-1